Villkor

1. Köp

Alla beställningar görs online via cleaneating.se/produkter

2. Pris

Samtliga priser på cleaneating.se är inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer på produkter och är följande:

0-5 kg – 49 kr inkl moms

5-10 kg – 79 kr inkl moms

10-15 kg – 89 kr inkl moms

15-20 kg – 101 kr inkl moms

20-30 kg – 109 kr inkl moms

30-35 kg – 119 kr inkl moms

3. Betalning

Alla priser anges i SEK inklusive moms.

cleaneating.se erbjuder tre olika alternativ för betalning av produkter:

Faktura: Vid betalning via faktura samarbetar vi med KLARNA. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Clean Eating AB överlåtna till KLARNA. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Kontokort: Du betalar med kort i samband med ditt köp. Pengarna reserveras omgående, och dras från ditt konto inom 1-2 dagar efter ditt köp.

Kortbetalning accepteras med Visa, Visa Electron, Mastercard, American express och Maestro.

Swish: finns som betalmedel i klarna. Pengarna reserveras omgående, och dras från ditt konto samma dag.

4. Leveranstid

Clean Eating AB säljer endast produkter tillgängliga från lager. Leveranstiden är i normala fall 2-5 arbetsdagar, beroende på vart i Sverige leveransen skall ske och vilken veckodag beställningen lades.

Leveranstid under högtider och röda dagar, såsom jul, nyår, midsommar och påsk eller kampanjer är vanligtvis längre än normalt.

5. Leveranser

Clean Eating AB anlitar DHL för leveranser och du kan hämta din vara i närmaste ombud.

För ej utlösta varor debiteras en administrativ avgift om fraktkostnad plus 300 kr. Var noga med att alltid ange korrekt leveransadress och telefonnummer, du är själv ansvarig om adressen är felaktig och varorna inte når fram till dig.

6. Utrikes Leverans

Vi kan skicka paket till Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland, Spanien, Portugal samt Belgien. Frakten kostar 160 kr. Betalning sker med Klarna kort eller faktura, det alternativ som är möjligt för landet du beställer ifrån. ( Tillkommer tullavgift står kund för detta.) 

7. Ångerrätt

Clean Eating AB följer distans- och hemförsäljningslagen då du handlar i vår webbutik. Detta innebär att du inte har någon ångerrätt på de livsmedel du köper hos oss.

8. Reklamation

Vid alla typer av reklamationer ska Clean Eating AB kontaktas innan någon produkt skickas av kunden. Kontakta oss på [email protected] om du önskar göra en reklamation eller har frågor om returer i allmänhet. Du har rätt att reklamera en vara i tre år efter att du tagit emot den.

9. Öppet köp

Clean Eating AB erbjuder ej öppet köp på varor.

10. Reservationer

De produktspecifikationer vi anger är ofta hämtade från officiella källor, såsom tillverkares hemsidor eller kataloger. Vi reserverar oss för felaktigheter i dessa samt för tryckfel, även om vi givetvis alltid försöker tillse att informationen är korrekt. Kontakta oss gärna på [email protected] om du har frågor om våra produkter.

11. Clean Eatings sekretesspolicy

För att kunna handla hos oss kan du registrera dig på cleaneating.se. I samband med registrering samtycker du till att Clean Eating AB får behandla dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, PUL. Vi tar ansvar för att de personuppgifter som namn, adress, personnummer etc, som du lämnar till oss vid din registrering aldrig lämnas vidare till tredje part. Du kan alltid kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kontaktar oss enklast på [email protected]

12. Adress

Clean Eating AB

Sandhamnsgatan 79

11528 Stockholm

Orgnr: 556753-5819