Pizza med salami

Ingredienser:

4 portioner
Pizzabotten

4 Ägg
2,5 msk Fiberhusk
1 dl Mandelmjöl
1 dl Grädde

Tomatsås

2 dl Passerade tomater
2 msk oregano
Salt, peppar och vitlök efter smak

Fyllning

150 g Salami
1 Röd lök
200 g Riven ost
1 Mozzarellaost
100 g Ruccola (läggs på innan servering)

Receptsteg:

Vispa ihop samtliga -ingredienser för pizzabotten till en jämn smet. Bred sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Pizzabotten skall förgräddas i ugnen på 200 grader i 5-7 minuter.

Låt sedan pizzabotten svalna innan tomtatsåsen och övriga ingredienser läggs ovanpå pizzabotten.

När fyllningen lagts på skall pizzan gräddas i 10-15 minuter på 200 grader. Osten ska smälta och pizzan ska få en fin gyllenbrun färg.

Lägg på ruccola innan servering.