Receptsteg:
Pumpa: Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och skär pumpan i ca 3-cm fyrkanter. Placera i en djup plåt.
Klicka över kokosoljan, ingefäran och saltet.
Rör om så att all pumpa kletas in i olja och smaksättare.
Låt grädda i ca 10 minuter och rör sedan i pumpan. Upprepa två gånger till. Totalt gräddas pumpan i 30 min. Innan de sista minuterna öppna ugnen och strö över salvian.
Kantarellstuvning: Stek kantarellerna i smöret i panna tills vätskan eliminerats och svampen fått en stekyta. Tillsätt buljongen och sedan grädde och koka upp. Låt puttra.
Röding: Stek rödingen i smöret på lite över medelvärme med skalet på i ca fem minuter på vardera sida. Öka värmen den sista stunden så att skinnet får en knaprig känsla.
Serveras tillsammans med vin (Chablis).