PRESSMEDELANDE 2016

Clean Eating utsett till Superföretag 2016 av Veckans Affärer och Gasellföretag av Dagens Industri.

Det är endast en promille av alla företag som lever upp till kraven för att bli ett ”Superföretag”. För att komma med i rankingen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. För att bli ett ”Gasellföretag” behöver man tillhöra de snabbast växande företagen i Sverige. Clean Eating har fått båda utmärkelserna i år.
– ”Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelserna. Det är hårt slit, nöjda kunder och goda relationer till våra återförsäljare som ligger bakom framgångarna, säger Katrin Zytomierska, VD och grundare av Clean Eating.”
Clean Eating tillverkar, marknadsför och säljer livsmedelsprodukter för medvetna konsumenter där bra råvaror och näringsinnehåll står i fokus. Företaget har en tydlig hälsoprofil, vilket bland annat innebär att man aldrig tillsätter socker eller onaturliga tillsatser.
– ”Efterfrågan på hälsosamma alternativ växer lavinartat och nästa år lanserar vi ett flertal nya produkter i dagligvaruhandeln. Vi fortsätter även att arbeta nära våra återförsäljare för att tillsammans skapa lönsamma kampanjer, fortsätter Katrin.”
Clean Eatings produkter säljs hos de största livsmedelskedjorna ICA, AxFood och City Gross. Produkterna säljs även online hos bland andra Mathem.se

Kontakta oss för mer information: Katrin Zytomierska, VD och grundare [email protected]
För våra återförsäljare: Cecilia Norrbom, försäljningschef [email protected]

gasell_vinnare_2016_2