Nougatcheesecake

Ingredienser:

Botten:
4 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma
1/2 dl Sukrin Melis
1 ägg
200 gram rumstempererat smör

Fyllning:
300 gram färskost
2 ägg
1,5 dl SukrinMelis
1 st burk NOUGATCREME

Receptsteg:

Knåda ihop ingredienserna för botten med din hand. Forma till en boll. Låt stå i kylen i minst 45 minuter.

Rör ihop ingredienserna för fyllningen i en skål. Tryck ut pajdegen i en springform och förgrädda på 200 grader i 10 minuter.

Fyll formen med fyllningen och grädda vidare på 200 grader i 30 minuter.

Låt svalna.

Låt stå i kylen i minst fyra timmar. Ju längre desto godare!

Servera med mosade hallon och hackad mynta, vispad grädde.