Katrins kanelbullar

Ingredienser:

Bullar (ca 10 st)

5 ägg (spara lite vita till pensling)
1 dl Sukrin
1 dl Sukrin melis
100 gram smält smör
1 dl grädde
1 dl kokosnötsmjöl
4 msk Fiberhusk
2 tsk bakpulver

Fyllning

1/2–1 dl Sukrin
1 1/2 msk kanel
100 g smör
krossade nötter till garnering

Receptsteg:

Vispa ägg och sötning fluffigt. Tillsätt det smälta smöret och grädden och vispa samman. Rör ihop de övriga torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten. Låt svälla i minst 10 minuter.

Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda ihop fyllningen.

Kavla ut smeten mellan två foliestycken och bred på fyllningen.

Rulla ihop och skär i bitar. Pensla med lite vispad äggvita och strö över krossade nötter.

Grädda i ca 15 minuter.